hr 0

RENT JET SKI

SEA-DOO je lider u obiteljskoj zabavi na vodi. Kao vodeća tvrtka u industriji jet ski-a, Sea-Doo je predan pružanju ultimativne zabave na vodi, već više od 25 godina. Sea-doo proizvodi oduvijek su imali samo jedan jednostavan cilj - pružati svim klijentima nezaboravan i zabavan doživljaj na vodi. BRP Sea-Doo vodeni skuteri nude vrhunsku upravljivost i napredne sigurnosne mogučnosti. Oni su među najčišćim i najtišim skuterima na vodi sa legendarnim BRP Rotax 4-TEC motorom i D-SEA-BEL sustavom smanjenja zvuka.
JEDINI nudimo svake sezone NAJNOVIJU flotu plovila na tržištu (najnoviji modeli "ravno" iz tvornice), dodatna oprema i EZ dock pontoni. Otkrijte prekrasne uvale i plaže - netaknutu prirodu, i sve to uz odličnu zabavu i puno adrenalina.

Jet ski modeli za najam

Rent Sea-Doo Spark TRIXX

Sea-Doo Spark TRIXX

Rent Sea-Doo Spark 2 UP IBR 90 HP

Sea-Doo Spark 2 UP IBR 90 HP

Rent Sea-Doo Spark 3 UP IBR 90 HP

Sea-Doo Spark 3 UP IBR 90 HP

Rent Sea-Doo GTI 130 SE

Sea-Doo GTI 130 SE

Rent Sea-Doo GTI 130

Sea-Doo GTI 130

Rent Sea-Doo GTR 230 STD

Sea-Doo GTR 230 STD

RENTAL CENTRI - LOKACIJE

NJIVICE
Rent jet ski, jet ski safari, watersports - Njivice - Krk
MALINSKA
Rent jet ski, jet ski safari, watersports - Malinska - Krk
BAŠKA
Rent jet ski, jet ski safari, watersports - Baška - Krk

Rent jet ski cijenik

Njivice

Po jet ski-u Cijena
10 MIN 200,00 KN
15 MIN 300,00 KN
30 MIN 550,00 KN
1 H 1.000,00 KN
Nekada malo ribarsko naselje danas je poznato turističko sjecište gostiju iz europskih i ostalih zemalja. Izuzetno plavo more, prekrasne plaže i uvale, obilje hladovine i blaga klima, uz izvanredne smještajne kapacitete, osnovne su osobine koje privlače goste, a Njivice pretvara u sve poznatije turističko središte.