hr

Opći uvjeti poslovanja

Oto-Nautika d.o.o. (dalje u tekstu "Oto-Nautika") putem općih uvjeta poslovanja informira korisnika odnosno posjetioca web stranice o njegovim pravima te pravilima korištenja web stranice.
OTO - NAUTIKA (osnovni podaci)
Tvrtka: OTO - NAUTIKA društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge
OTO - NAUTIKA d. o. o.
Adresa: Njivice (Općina Omišalj), Trg A.Starčevića 4
Glavna poslovnica: Žlibina 18, Kraljevica 51262
Telefon: ++ 385 (0) 51 565 565
OIB: 96853144888
MBS: 040245307
Nadležni sud: Trgovački sud u Rijeci
14. siječnja 2008. godine
Temeljni kapital: 20.000,00 kuna
"Kolačići" (Cookies)
Kolačić je mala podatkovna datoteka koja se pohranjuje na računalo ili mobilni uređaj pri posjetu određenoj web-stranici. Kolačići se upotrebljavaju radi pružanja boljeg korisničkog iskustva svakom korisniku i/ili kupcu, spremanje preferencija korisnika i/ili kupaca, s ciljem da bi web-stranice radile učinkovitije, kao i za praćenje i ispitivanje korištenja te posjećenosti web-stranice Društva. Kolačići se također upotrebljavaju za praćenje uporabe interneta i izradu korisničkih profila, a potom za prikaz prilagođenih internetskih oglasa na temelju preferencija korisnika i/ili kupca.

Isključivanjem i/ili blokiranjem spremanja kolačića korisnik i/ili kupac i dalje može pregledavati web-stranice Društva. Međutim, postoji vjerojatnost da pojedine mogućnosti i/ili funkcionalnosti web-stranice neće biti dostupne takvom korisniku i/ili kupcu, odnosno da će vrijeme potrebno za pristup pojedinim funkcijama web-stranice biti duže od uobičajenog.

Oto-Nautika koristi kolačiće Google Analyticsa za praćenje posjećenosti web stranice (ukoliko je korisnik to dopustio). Također, korištenjem web trgovine mogu se kreirati kolačići kao što su npr. naziv odabranog artikla, kločina odabranih artikala, itd. koji su sastavni dio funkcionalnosti web trgovine.

Google Chrome:

Mozilla Firefox:

Microsoft Edge:

Safari:
Način prikupljanja i vrste podataka koje se prikupljaju
Pojedine usluge koje Oto-Nautika pruža zahtijevaju prikupljanje osobnih podataka korisnika i/ili kupaca, pri čemu se prikupljaju osnovni podaci na sljedeće načine:

1. Izravno u slučaju kontakt forme i web trgovine. U oba slučaja kontakt podaci se ne koriste u reklamne svrhe. U slučaju web trgovine osobni podaci se koriste isključivo u svrhu kreiranja ponude-računa.

2. Automatski posjetom našim mrežnim (web) stranicama, i Web-shop portalu, pri čemu se radi o podacima koji su pridruženi mrežnim identifikatorima (adrese internetskih protokola te identifikatori kolačića, kao što su Google Analytics za praćenje interakcije korisnika i/ili kupaca).
Pravila korištenja web stranice
Vlasnik cjelokupnog sadržaja (tekst, slike, video) web stranice je Oto-Nautika izrazvno ili dobivanjem ovlasti poslovnih partnera. Prikupljanje i djeljenje spomenutog sadržaja je zabranjeno, ali uz prethodni kontakt i razgovor može biti odobreno.
Kome se obratiti
U slučaju bilo kakvih pitanja o zaštiti osobnih podataka od strane tvrtke, korisnici i/ili kupci se mogu obratiti službeniku za zaštitu osobnih podataka putem elektroničke pošte na e-mail adresu navedenu u ovoj Politici o zaštiti privatnosti ili pisanim putem na sljedeću adresu:

OTO - NAUTIKA d. o. o.
Žlibina 18, Kraljevica 51262
info@oto-nautika.hr
++385 (0) 51 565 565
Izmjene i dopune općih uvjeta poslovanja
Oto-Nautika zadržava pravo izmijeniti i dopuniti ovu Politiku u bilo kojem trenutku, bez davanja bilo kakve posebne obavijesti zainteresiranim osobama. Iz navedenog razloga preporuča se svim zainteresiranima da redovito provjeravaju sadržaj web-stranica Društva radi informiranosti oko ažurnog sadržaja ove Politike.