hr 0

JET SKI SAFARI

Ispunite svoje slobodno vrijeme prijatelja i/ili obitelji adrenalinskom vožnjom na moru. Otkrijte skrivene i prekrasne uvale i plaže.
Otkrijte prekrasne uvale i plaže kvarnerskih otoka, uz veliku dozu adrenalina i avanture.
Pronaći nas možete u rental centrima: Njivice, Malinska i Baška na otoku Krku, Hrvatska.
- Potrebno je rezervirati minimalno 2 jet ski-a
- Start vožnje je u 10:00
  • 80 minuta vožnje
  • 30 minuta plivanje, slikanje ... (slobodno vrijeme)
  • Sigurnosna oprema
  • Sigurno ostavljanje i spremanje stvari
  • Profesionalni vodič/instruktor

RUTE - JET SKI SAFARI

RENTAL CENTRI - LOKACIJE

NJIVICE
Rent jet ski, jet ski safari, watersports - Njivice - Krk
MALINSKA
Rent jet ski, jet ski safari, watersports - Malinska - Krk
BAŠKA
Rent jet ski, jet ski safari, watersports - Baška - Krk

Jet ski safari cjenik

Njivice

Po jet ski-u Cijena
JET SKI 1.200,00 KN
Nekada malo ribarsko naselje danas je poznato turističko sjecište gostiju iz europskih i ostalih zemalja. Izuzetno plavo more, prekrasne plaže i uvale, obilje hladovine i blaga klima, uz izvanredne smještajne kapacitete, osnovne su osobine koje privlače goste, a Njivice pretvara u sve poznatije turističko središte.

Malinska

Po jet ski-u Cijena
JET SKI 1.200,00 KN
Malinska je razvijeno turističko mjesto nastalo spajanjem starijih i manjih sela. Ugodna submediteranska klima omogućuje razvoj zdravstvenog i sportskog turizma. U ljetnim mjesecima Malinska nudi brojne kulturne i zabavne manifestacije a brojni kafići i restorani brinu i o najzahtjevnijim gurmanima i ljubiteljima gastronomije.

Baška

Po jet ski-u Cijena
JET SKI 1.200,00 KN
Baška je turističko naselje i općina u Hrvatskoj. Baška obiluje s tridesetak šljunčanih plaža koje su pristupačne za kupače svih uzrasta, a do njih se može doći pješice ili barkom. Ipak, najveća i jedna od najljepših je bašćanska "Vela plaža", koja se nalazi na jugozapadu naselja, okružena mnogobrojnim lokalima, restaurantima, pizzerijama, caffe barovima, hotelima, privatnim apartmanima za smještaj i drugim sadržajima koji čine sastavni dio ponude mjesta. "Vela plaža" je prirodna šljunčana plaža, duga 1800 m, može primiti nekoliko tisuća kupača. Posebno je pogodna za djecu i neplivače.