hr 0

RENT FLYBOARD

Flyboard je posebno dizajnirana platforma povezana sa Jet Ski (Sea Doo) turbinom što omogućuje korisniku da se podigne u zrak, roni u vodi, iskače iz vode te izvodi različite "freestyle" figure. Flyboard je povezan na jet ski 18 ili 23 metra dugačkim crijevom i usmjerava pritisak protoka vode mlaznicama smještenim s obje strane ploče-platforme. Upravljanjem i dodavanjem gasa na jet ski-u, korisnik može doseći čak i 12 metara visine (visina varira u skladu sa snagom jet ski-a). Stvorena hidro-propulzivna sila omogućuje nevjerojatno iskustvo i potpunu slobodu kretanja za korisnika.
Želiš letjeti ? Iznajmi svoju zabavu i zabavi se kao nikada do sad.

Flyboard modeli za najam

Flyboard sport

Flyboard Sport

RENTAL CENTRI - LOKACIJE

NJIVICE
Rent jet ski, jet ski safari, watersports - Njivice - Krk
MALINSKA
Rent jet ski, jet ski safari, watersports - Malinska - Krk
BAŠKA
Rent jet ski, jet ski safari, watersports - Baška - Krk

Rent flyboard cjenik

Njivice

Po osobi Cijena
15 MIN 250,00 KN
Nekada malo ribarsko naselje danas je poznato turističko sjecište gostiju iz europskih i ostalih zemalja. Izuzetno plavo more, prekrasne plaže i uvale, obilje hladovine i blaga klima, uz izvanredne smještajne kapacitete, osnovne su osobine koje privlače goste, a Njivice pretvara u sve poznatije turističko središte.

Malinska

Po osobi Cijena
15 MIN 250,00 KN
Malinska je razvijeno turističko mjesto nastalo spajanjem starijih i manjih sela. Ugodna submediteranska klima omogućuje razvoj zdravstvenog i sportskog turizma. U ljetnim mjesecima Malinska nudi brojne kulturne i zabavne manifestacije a brojni kafići i restorani brinu i o najzahtjevnijim gurmanima i ljubiteljima gastronomije.

Baška

Po osobi Cijena
15 MIN 450,00 KN
Baška je turističko naselje i općina u Hrvatskoj. Baška obiluje s tridesetak šljunčanih plaža koje su pristupačne za kupače svih uzrasta, a do njih se može doći pješice ili barkom. Ipak, najveća i jedna od najljepših je bašćanska "Vela plaža", koja se nalazi na jugozapadu naselja, okružena mnogobrojnim lokalima, restaurantima, pizzerijama, caffe barovima, hotelima, privatnim apartmanima za smještaj i drugim sadržajima koji čine sastavni dio ponude mjesta. "Vela plaža" je prirodna šljunčana plaža, duga 1800 m, može primiti nekoliko tisuća kupača. Posebno je pogodna za djecu i neplivače.